HOME CONTACT MENU

Zanger, gitarist René BesNeem contact op met René Bes

Ik treed op in heel Nederland, m.u.v. Zuid Limburg, Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden. U kunt voor meer informatie en een prijsopgave via de onderstaande gegevens contact met mij opnemen. Alle aangevraagde informatie is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Extra informatie uitsluitend voor bedrijven: Ik ben te boeken via Bes Promotions. Bes Promotions beschikt over een inhoudingsplichtigenverklaring, waardoor u op deze manier mij kunt boeken op basis van uitkoop. Dus geen gageverklaring, modelovereenkomst van de belastingdienst of vervelende naheffingen zoals loonbelasting en sociale premies, maar gewoon een factuurtje met 9% BTW en dat is alles !!

 

Voor het boeken van een optreden van mij via Bes Promotions kunt u contact opnemen via het tel.nr. 06-22170099 (René Bes) of via een mailtje naar info@bespromotions.nl

 

Belangrijk: vergeet in uw aanvraag niet te vermelden om welke datum het gaat en waar het feest wordt gehouden. Ook graag of het feest overdag of 's avonds is. Dit alles i.v.m. mijn beschikbaarheid.

 

Mijn eigen contactgegevens zijn:

Tel. 06-12876415

Email: info@marthykarsten.nl

(u kunt op het emailadres klikken om direct een email naar mij te versturen)

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
solo zangeres
joyride
the red pack
live muziek voor senioren
repertoire
foto's
audio
HOME CONTACT MENU

MARTHY KARSTEN

Tel. 06-12876415

Email: info@marthykarsten.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | the red pack | live muziek voor senioren